Rólam

Polgár Martina vagyok, 1979-ben születtem, gyermekkoromat Balatonfüreden töltöttem. Mindig is érdekeltek a dolgok mélyebb megértései, s végül az igazi önismeret útjára 2005-ben léptem, mikor édesapámat elveszítettem. A fájdalom, a trauma ,maga a gyász pszichés problémákat okozott, pánikbeteg lettem. A gyógyszeres kezelések bár javítottak, hétköznapjaimat könnyebbé tették, de nem voltam önmagam, tudtam és éreztem valami olyan segítségre van szükségem, ami a gyökér problémát gyógyítja. Ekkor ismertem meg a reiki módszerét, amivel kiegészítve a gyógyszeres kezelésem, szép eredményeket értem el saját magam gyógyításával. Azt gondoltam, majd állandósul a jó állapot, de sajnos édesapám halála után majdnem minden évben elveszítettem egy Szerettemet , így a pánikroham bizony újra és újra megmutatta magát, hogy még van feladat vele. 

Jártam terápiára, dolgoztam magamon, ami segített, azokat a terápiás eszközöket megtanultam és alkalmaztam elsősorban magamon. Volt változás, de az igazi áttörést egy másik trauma hozta, 2012-ben elveszítettem gyermekeim apukáját. A pánikrohamok sűrűsödtek és erősödtek, a félelem és szorongás csúcsosodott. Nehezítette a helyzetet, hogy egyedül voltam 3 kicsi gyerekkel, tennem kellett valamit, mert szükség volt rám. Elhalványult hittel , oly kevés reménnyel, de mennem kellett az úton tovább...

Újabb terápiák, magaslatok és mélységek jöttek, de muszáj volt tennem a dolgom, mert rendbe akartam jönni. Munkám mellett tanultam , önfejlesztettem magam és gyógyultam. Megismerkedtem a betegségek lelki okaival, tanultam jobb-bal agyféltekés eszközöket, manuális terápiákat, pozitív pszichológiát Bagdy Emőke programjában, különféle energetikai kezeléseket, megismerkedtem az Access Bars jótékony hatásaival. Foglalkoztam gyerekekkel egyénileg és csoportosan. Gondoztam időst, aki mellet megtapasztaltam az anyagi test végső elmúlásának szakaszait .A folyamatos munka saját magamon , a terápiák és a sok tanulás meghozta gyümölcsét, a pánikbetegségből kigyógyultam. 

Megértettem a Miérteket, a halált egy teljesen más nézőpontba tudtam helyezni, elfogadva azt, hogy az élet velejárója, esélyt adva egy majdani újrakezdésre. Azóta is veszítettem el hozzám közelálló embert, megtapasztaltam a halál pillanatát, volt, hogy a kezemet fogva pihent meg végleg a szív mellettem, de már áldásként élem meg, hogy segíthetek az ittlét utolsó pillanataiban.

2019-ben indultam el azon az úton, ami az emberek jólétének fokozására összpontosít.  

A módszer , amit használok tulajdonképpen testre és lélekre egyaránt hatással van. A találkozások mindig egy rövid beszélgetéssel kezdődnek, hogy lássam milyen problémával van dolgunk. A kezelés fekve, ruhában történik és hozzávetőlegesen másfél órát leszünk együtt. A kezelés alatt ha akarod beszélhetünk, de ha csak szeretnéd beleengedni magad a folyamatba, az is teljesen rendben van. Itt semmi nem kötelező, csak engedd meg magadnak, hogy lassíts, relaxálj , töltődj.  Nincs forgatókönyv, mindenki más, és másra van szüksége éppen abban a pillanatban. Energiával dolgozom, InneRise-módszer a neve, egyszerre történik az elengedés és a rezgésszint emelkedése.

Nem én fogom a problémád megoldani, ahhoz Te és az akaratod szükséges, én csupán híd leszek közted és a megoldásaid között. Viszont ezáltal jutsz hozzá azokhoz a rejtett erőkhöz, amik mindenkiben ott szunnyadnak, csak fel kell ébreszteni őket.

Ha hívást érzel Hozzám, szeretettel látlak és várlak!