Pozitív pszichológia

2019.06.25

Egyedülálló szülők, kiskamaszok, kamaszok és majdnem nagykorú gyermekek.... segítenéd a mindennapjuk boldogulását, de sokszor falakba ütközöl....

Mi szülők hoztunk egy mintát saját szüleinktől és mi is adunk gyermekeinknek a saját tapasztalásainkból. Ugyanakkor a környezet is nagyban hozzájárul az egyéni fejlődésükhöz.
A mostani világ sokkal nagyobb lehetőségeket biztosít arra, hogy önismeretünk csiszolásával egy magasabb minőségben tudjuk élvezni ezt a földi életet, de tény, hogy sokkal több veszélynek is ki vannak téve a mai fiatalok.
Némelyiket körbeölelik a kérdőjelek, keresik Önmagukat, mert bátrabbak, mint mi voltunk anno, de sokszor nem kapják meg a megfelelő eszközöket.
Nem könnyű, de tehetünk értük, ha megosztjuk hasonló helyzetben lévő szülőkkel helyzeteinket, s más-más nézőpontba téve tapasztalásainkat, segíthetjük egymást s ez által gyerekeinket is.
Cél, hogy a negatív gondolkodásmódot átformáljuk a pozitív pszichológia segítségével, így minőségibb és optimistább hozzáállást tudunk a gyerekeknek biztosítani, amit ha elsajátítanak, életük derűsebbé válhat.
Saját szülői tapasztalásainkat és Bagdy Emőke Boldogságóra programját fogjuk használni eszközként, amit már júliustól elkezdünk itt online bemutatni Nektek.
Ha úgy érzed Te is tennél azért, hogy boldogságra képes gyermeket indíts majd egykor útjára, tarts velünk és figyeld anyagainkat.
Köszönjük a sok érdeklődést, most már elértek minket a lelekszikrak@gmail.com email címen is.
Legyen szép napotok és mosolygós nyaratok!
M&M