Szolgáltatások

Lazító terápiák

Access Bars

Indiai Fejmasszázs

Szivárvány kezelés

Életfeladat rendszer elemzés

Tanácsadás

Reiki

Gyógyító kód

Asztrológia

Csikung alapok


Gyerek terápiák

Pozitív pszichológia elsajátítása

Gyerek meditációk

Gyermek Access Bars

Időseknek

Segítünk, hogy könnyebb legyen!

Bevásárlás

Látogatás

Receptkiváltás

Csekk befizetés

Beszélgetés

Orvoshoz, egyéb helyekre kísérés

Kezelések

Access Bars:  Ez a gyógyító technika a fejen lévő 32 energiapont finom érintésével történik. A kezelés során az agyhullámok lelassulnak és régről hozott viselkedési minták, hitrendszerek lesznek hozzáférhetőek. Mindamellett, hogy egy erőteljes elengedés és blokkoldás történik, a test mély relaxációba kerül. A cél, hogy a tudatos elmét kikapcsoljuk és beengedjük a változásokat életünkbe, lehetőséget adva egy örömtelibb, könnyedebb életre.

Indiai Fejmasszázs: Az egészség megőrzésére irányuló száraz vagy olajos fejmasszázs, mely az ajurvéda orvoslás alapjaira épül. Champi, hosszú múltra tekint vissza Indiában. Shiatsu, a hagyományos masszázs és, akupresszúra elemeit alkalmazza: a felső hát, a vállak, a karok, a nyak, a fej, és az arc ellazítására. Ez a kezelés ülve  történik, a hát felső részének, a vállak a felkarok és a nyak masszázsával kezdődik, így a fáradtság szinte elolvad. Ezt követi egy fejbőr masszázs, ami egy integrált technika sorozat része. És zárja egy nyugtató és finom arcmasszázs. Dolgozhatunk olajok nélkül is, vagy természetes olajokkal.

Szivárvány kezelés:  A szivárványfény kezelés egy találkozás és belépés abba a szentélybe, ahol talán még sohasem jártál: találkozás az igazi Önmagaddal. A kezelés egy masszázságyon történik, ahol kényelmesen elhelyezkedsz. Szép, lágy zene szól, ami megnyugtatja a lelkedet. Betakargatlak egy finom meleg takaróval és kezdődik is az utazás a szeretet és a csodák hullámain. A kezelés során időnként kitakarom a karodat és a lábadat, finoman érintem kézzel. A kezelések során érzelmi blokkok, terhek és lelki sérülések oldása történik, ezen kívül teljes energetikai tisztítás megy végbe, aminek során a tested harmonikus egyensúlyba kerül. Az energiarendszered csordultig töltődik a finom, lágy rezgésű szeretet energiával, megnyugszol, kikapcsolsz és ellazulsz. Felébresztjük az öngyógyítás képességét sejtszinten, önmagadon belül. Segítséget és támogatást kapsz ahhoz, hogy a teremtéseidhez legyen erőd és azok a szívedből váljanak valóra. 

Reiki:  a REIKI egy olyan olyan japán eredetű technika, mely a test, az elme és a lélek harmóniáját hivatott egyensúlyban tartani, annak mindennapos gyakorlásán keresztül, mely végül elvezet ahhoz az áhított boldogsághoz, megelégedéshez és kiegyensúlyozottsághoz, amire vágyunk a hétköznapokban

Életfeladat rendszer elemzés : A születési szám által feltárt információk. Email-ben elküldött születési dátum elemzése. Iránytű életünk és saját magunk megértéséhez. Nem kell hozzá személyes találkozó, dokumentumként küldjük email-ben.

Gyógyító kód: Mind a hagyományos, mind az alternatív gyógyászat legmodernebb és legnagyszerűbb technikája.Egyszerű , különösebb erőfeszítés nélkül elsajátítható, természeténél fogva bárhova magunkkal vihetjük.Tudományosan igazolt, orvosok is használják kiegészítő eszközként.

Csikung: A gyógyító csikung a hagyományos kínai gyógyászat egyik ága. Ma a világ szinte minden pontján ismert a csikung gyakorlatok jótékony hatása, magában foglalja a mozgást, a meditációt és a vizualizációt azért, hogy egyesítse a testet, a lelket és a szellemet. Krónikus fáradtságra, stresszoldásra és bélpanaszokra is alkalmazhatók a csikung gyakorlatai.A rendszeresen végzett csikung gyakorlatok lágy mozgásokból, faállásokból, légzéstechnikákból és meditációból állnak, aminek célja az energiagyűjtés, az energiapályák kitisztítása, a csi áramlásának serkentése a testben. A gyakorlatok rendszeres végzése ugyanakkor megszabadít a nyugtalanságtól, stressztől, a krónikus fáradságtól, és az aktív életet is meghosszabbítja. Segít elérni a természetes békét, helyreállítja a test kiegyensúlyozott állapotát, és javítja az egészséget.


Gyerek terápiák

Gyerek-meditációk

Fontos a gyerekek életében is a csend, a nyugalom és a harmónia tudatos kialakítása. Rengeteg teher nehezedik a gyerekekre, szülőkre egyaránt. Hisszük, hogy a meditáció egy csodálatos eszköz ahhoz, hogy a gyerekek jól éljék meg a mindennapokat. A játékos gyerek-meditációk alkalmával segítünk a gyerekeknek megtanulni a figyelmet,a koncentrációt, hogy kevesebbet stresszeljenek, nyugodtabbá és nyitottabbá váljanak, és be tudják fogadni a szeretetet. Mindehhez elengedhetetlen a felelős szülő nyitottsága, partnersége is.   

Gyerek Access Bars

Az Access Bars gyermek kezelése lehetősét ad arra, hogy a gyermek a legjobbat hozza ki magából, könnyedebben befogadja az örömet és megteremtse a kis életét.

Egy 30 perces BARS kezeléstől is elindul a változás akár hisszük, akár nem.

✅ Csökken a stressz
✅ A kusza gondolatok tisztulnak
✅ A feleléstől, vizsgáktól való szorongás is enyhül
✅ Jobban teljesítenek
✅ Segít a koncentrálási nehézségekben
✅ Az agyhullámok lelassulnak, ezáltal a régi berögzült minták , félelmek és nézőpontok oldódnak.

Idősek 

Azoknak az idős embereknek és családjaiknak nyújtunk segítséget, akiknek bizonyos feladatok elvégzése nehézséget okoz. Egy-két óra hosszára meglátogatjuk az idős embert, ha szükséges bevásárolunk, kiváltjuk a recepteket, feladjuk a befizetésre váró számlákat és beszélgetünk velük, ha egyedül érzik magukat. Tapasztalatunk szerint szívesen beszélnek a hajdani időkről, családi kötelékekről, unokákról. Sokszor azzal segítünk a legtöbbet egy másik emberen, ha meghallgatjuk, ha megkérdezzük tőle, hogy van, ha odafigyelünk rá.  "Ha szeretet nincs bennem, mit sem érek." A törődést semmilyen technikai vívmánnyal  nem helyettesíthetjük. Egy idős ember számára a mai világ szinte felfoghatatlanul megváltozott. Egy pörgő-forgó zűrzavar, ahol kétségbeesetten keresi a fogódzókat, amiktől még idetartozónak érezheti magát. Ehhez adjuk figyelmünket, türelmünket és segítő kezünket.

Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.