Mindig nem eshet...

2019.07.31

Anyukám, mikor meghoztam a döntést,hogy felmondok és magam mögött hagyom a látszólagos biztonságot, megkérdezte tőlem...

-Kislányom, mit is fogsz te ezután csinálni?

Mondom neki, azt ami könnyedséget és nem korlátozást hoz a mindennapjaimba,. Mert ami Rád nézve igaz,az könnyű. Ami nem igaz, vagy hazugság, az nehéz, és beszűkíti a teredet.
Egy egyszerű példát meséltem neki. Ha kimondod a keresztneved - az könnyű., mert az a Tiéd. Amikor azt mondod, hogy " Gizi vagyok" - az minden bizonnyal nehéz.
Ez egy egyszerű eszköz, de ugyanakkor bármely döntéshelyzetben használható, akár a jelenre, akár a jövőre vonatkozik.
Az élet nem olyan nehéz és bonyolult, igazából mi tesszük azzá.
Minden korlátozást meg tudunk változtatni az életedben, ezekhez az eszközöket az Access elérhetővé teszi számunkra.
Természetesen a hozott sorsot nem kerülhetjük el, a kapott karmát sem ússzuk meg... De mindent könnyedebbé tehetünk.
Ha kérdésekben vagy folyamatosan és mersz más nézőpontokat is befogadni, esélyed sincs falakat emelni, mert rugalmasan kezelsz majd mindent. Ettől leszel könnyed,ettől leszel befogadó ,el tudsz engedni olyan beakadt energiákat amikkel eddig csak küzdöttél.
Az Access Bars egy alapeszköz, egy fejkezelés. A fejen van 32 pont, amik az életünk különböző területeihez kapcsolódnak, úgymint pl. : a tested, pénz, gyógyítás, kreativitás....
Amikor gyengéden megérintjük ezeket a pontokat, a tested elkezd relaxálni és elengedni azokat a dolgokat, amik eddig elakasztottak, berögzítettek. A Bars változást hoz olyan helyzetekben,amikről úgy hitted, hogy sosem tudnád megtenni. Sokan mondják, hogy az életük könnyebb, örömtelibb lett a Bars kezelés után.

A választásaid lehetősége, a szabadságod kulcsa.